Van den Bergh's Apotheek – Utrecht

Van den Bergh's Apotheek

Willem van Noortstraat 170-172 3514GJ Utrecht Tel:030 271 90 10

Regel met gemak Uw Zorg online

Welkom bij Van den Bergh’s Apotheek!

Wij maken deel uit van een samenwerkingsverband met Apotheek Deli-Bergema en Apotheek Ondiep. Op alle drie locaties werken wij nauw samen met andere zorgverleners om u zo goed mogelijk van dienst te zijn op het gebied van receptgeneesmiddelen, zelfzorggeneesmiddelen en medische hulpmiddelen.

Bij ons draait alles om u! Omdat zorg niet voor iedereen hetzelfde betekent bieden wij verschillende services aan om iedereen om de door hem of haar gewenste wijze van dienst te zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onze herhaalservice, waarbij wij uw herhaalrecepten bij uw huisarts voor u verzorgen; u heeft er geen omkijken meer naar! Of denk aan het gratis thuis laten bezorgen van uw geneesmiddelen.

Een ander voorbeeld: via een beveiligde verbinding kunt u kijken in uw medicatiedossier, medicijnen bestellen en bijvoorbeeld een medicatiepaspoort uitdraaien. Hiervoor kunt u zich hier aanmelden.

Een goede zorg vinden wij belangrijk en kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over uw geneesmiddelen, mogelijke bijwerkingen of uw klachten. Om uw vragen rustig te kunnen beantwoorden is er een spreekkamer aanwezig, waardoor de privacy gewaarborgd is. Ook op deze website is veel betrouwbare informatie te vinden. Wij zijn HKZ-ISO 9001 gecertificeerd. Dit betekent dat we strikt volgens de nieuwste kwaliteitsnormen werken.

We begrijpen dat het voor u lastig kan zijn om tijdens werktijden langs te komen. Daarom hanteren wij ruime openingstijden. Als enige apotheek in Utrecht zijn we op werkdagen tot 19.00 uur open en ook op zaterdag kunt u bij ons terecht.